ЖРЕБ ЗА ФУТСАЛ КУП: Економац без среће – на Барселону у Пескари!

Сталица из Минска јесте у Ђеру, са том екипом је и украјински Херсон, већ побеђен у Крагујевцу ове сезоне, али не и Економац. Срећу да се нађе у вероватно најлакшој Елитне рунде Футсал купа из трећег шешира је добио Лупаренсе, док ће Крагујевчани морати у Пескару.

Представници Економца на жребу у Ниону су били генерални секретар Никола Фржовић и потпредседник Тургај Фарзалијев.

Противници шампиона Србије на путу до првог места у Групи А и фајнал-фора у другој половини априла следеће године су истоимени домаћин, шпански великан Барселона и холандски Кнопунт. У Групи Б, у Лисабону, играће Спортинг, Дина Москва, Национал из Загреба и белгијски Хале-Гоик, док је домаћин Групе Д шпански Интер, а гостоваће Каират из Алматија, Брага и Дева из Румуније. Утакмице ће бити одигране у периоду од 21. до 26. новембра.

Јасно је да срећа није била савезник најтрофејнијег тима наше земље, нарочито због чињенице да су последње две куглице биле са именима Сталице и Барселоне, али је шпански представник први извучен и смештен у Групу А.

– Веома тешка група је испред нас. Сви знају ко је Барселона, Пескара је веома незгодна, нарочито као домаћин, а ни Холанђани нису лоши, на основу онога што сам имао прилику да видим. Доминантни су били у својој групи. Могли смо и боље а прођемо, али је тако како је. На нама је сада да видимо где смо на нашем путу, да ли нам нешто недостаје и ако је тако шта нам недостаје. Идемо храбро на све противнике – рекао је тренер Економца Предраг Рајић.

(Фото: Screenshot и КМФ Економац – Генерални секретар Никола Фржовић и потпредседник Тургај Фарзалијев на жребу у Ниону)