КУП СРБИЈЕ: Среда дан одлуке – ко ће играти за трофеј у Обреновцу?

Да ли ћемо 2. маја у Обреновцу гледати исте актере као пре годину дана у Пожаревцу или ће њихови ривали стићи до највећих успеха од оснивања, сазнаћемо вечерас, по завршетку полуфиналних дуела Купа Србије.

У „Пендику“, од 18 часова, фаворит је, без сумње, Нови Пазар, али ће Смедеревци учинити све да изненаде и добију додатни подстрек у завршници сезоне, у којој је основни циљ избећи бараж за опстанак. А, баш у последњем колу ће се поново састати са данашњим ривалом. У једином међусобном дуелу ове сезоне, у Новом Пазару, домаћин је био сигуран.

Сат времена касније почеће полуфинални дуел у дворани „Језеро“ у којем ће снаге одмерити Економац и Нова Пазова, две најбоље српске екипе у овом тренутку, уз директан пренос на сајту актуелног власника дупле круне. За финале су се борили и пре годину дана, када су славили Крагујевчани, као и у оба сусрета у Првој футсал лиги ове сезоне (3:0 и 5:0).

Очекивања полуфиналиста можете да прочитате овде, а погледајте и како су ове екипе прошле кроз осмину финала и четвртфинале.

Утакмица 20. кола Друге футсал лиге, Викинг – Металац Колорадо, која је требало да се одигра синоћ у Руми, одложена је за недељу дана, за 24. април од 20 часова, због болести више играча екипе из Горњег Милановца.

(Фото: Р. Биберџић)


КУП СРБИЈЕ – ПОЛУФИНАЛЕ

Среда, 18. април

НОВИ ПАЗАР (Пендик): Нови Пазар – Смедерево (18.00)
(Делегат: Томислав Јаковљевић. Судије: Александар Јакшић, Ђорђе Петровић и Бојан Буројевић)
КРАГУЈЕВАЦ (Језеро): Економац – Нова Пазова (19.00)
(Делегат: Сеад Чочић. Судије: Небојша Панић, Славенко Матовић и Никола Алексић)