ЧЕТВРТФИНАЛЕ КУПА ФСБ: Грочански футсал клуб и Палеж чекају друштво

Пласман у полуфинале Купа ФС Београда већ су изборили Грочански футсал клуб и Палеж, док ће остали учесници бити познати после дуела Интелектуалац – Колубара и Бањица – Футсал Требиње, планираних за идућу седмицу.

Трећелигаш је био бољи од друголигаша, у преводу: Грочански футсал клуб је у четвртфиналу надиграо СК Економист 2:1, захваљујући двоструком стрелцу Урошу Пауновићу. Једини гол за поражену екипу постигао је Никола Јовић.

Занимљиво је било, иако то крајњи резултат можда и не показује – 7:2, у окршају Палежа и Бјанконера: Обреновчани су славили у финишу на крилима Срђана Грујичића и голмана Марка Роксића (по два гола), док је част гостију, са идентичним учинком, спасао Милош Радосављевић.

Четвртфиналне мечеве Купа ФС Београда с пажњом су посматрали комесари Треће лиге: Миле Бекрић, Дамир Радовић и Божидар Нинчић


Грочански футсал клуб – СК Економист 2:1 (2:1)

Дворана: „Слодес”. Гледалаца: 50. Судије: Владан Радуловић и Виолета Танасијевић (обоје из Београда). Стрелци: 1:0 Пауновић у 4, 2:0 Пауновић у 9, 2:1 Јовић у 19. минуту. Жути картон: Јовић (СК Економист).

Нагомилавање прекршаја: Грочански футсал клуб 9 (4-5), СК Економист 7 (3-4).

ГРОЧАНСКИ ФУТСАЛ КЛУБ: Н. ПАВЛОВИЋ, ПОПОВИЋ, РАДОСАВЉЕВИЋ, ПАУНОВИЋ, МАРАШЕВИЋ, Живковић, Младеновић, М. Павловић, Митић, Марковић, Максимовић.

СК ЕКОНОМИСТ: ПЛУЖНИКОВ, МИХИЋ, ЈОВОВИЋ, ГЛАВОЊИЋ, ЈОВИЋ, Чобановић, Стаменковић, Јордановић, Стојковић, Тешић, Грујић.


Палеж – Бјанконери футсал 7:2 (2:1)

Дворана: Ковилово. Гледалаца: 10. Судије: Никола Алексић и Милан Јеремић (обојица из Београда). Стрелци: 1:0 С. Грујичић у 14, 2:0 Шарић у 16, 2:1 Радосављевић у 18, 2:2 Радосављевић у 29, 3:2 Роксић у 29, 4:2 Роксић у 35, 5:2 С. Грујичић у 38, 6:2 Ж. Грујичић у 39, 7:2 Павлићевић у 39. минуту. Жути картон: Папић (Бјанконери футсал).

Нагомилавање прекршаја: Палеж 4 (2-2), Бјанконери футсал 8 (3-5).

ПАЛЕЖ: РОКСИЋ, СТЕФАНОВИЋ, ЦЕРОВИЋ, С. ГРУЈИЧИЋ, ПАВЛИЋЕВИЋ, Ж. Грујичић, Шарић, Вучићевић.

БЈАНКОНЕРИ ФУТСАЛ: С. ЉУБИЋ, КРСТИЋ, НЕ. МИЛОСАВЉЕВИЋ, ПАПИЋ, НИ. МИЛОСАВЉЕВИЋ, Стојковић, Благојевић, М. Љубић, Радосављевић, Стојић, Илић.