ФСС: Друго коло кадетске Футсал лиге у Старој Пазови

После одиграног првог кола кадетске Футсал лиге предстоји Друго коло у суботу и недељу.   Премијерно  издање лиге је неформалног карактера али под покровитељством Фудбалског Савеза Србије и већ наредне године највероватније добиће статус и званичног такмичења у календару ФСС. Идеја је да се већ наредне сезоне ово пилот такмичење прошири и на регионе па да се оформе четири региона која ће се равноправно такмичити за титулу Футсал шампиона Србије у кадетском рангу такмичења. До тада је фокус на ову прву Футсал зимску лигу ФСС и уз слоган Фер плеја „важно је учествовати“ да се футсал афирмише на најбољи начин за узраст петнаестогодишњака и шеснаестогодишњака…

Важна напомена – у наредним доласцима у СЦ ФСС у Старој Пазови је потребно мало више озбиљности клобова јер су се пре свега фудбалске екипе тек упознале са правилима Футсал игре а од сада се креће са знатно вишим критеријумом а све у циљу да се футсал правила ФИФА примене у потпуности. Молба организатора која је упућена свим клубовима да за наредно коло опрема свих футсалера буде комплетирана где се конкретно мисли на штуцне и костобране које су у првом колу код појединих екипа изостале.

Распоред 2. кола и сатница по данима:

Субота, 22. децембар 2018. године

10.00 часова

БЕОГРАД 03 – РАД,

11.00

СИНЂЕЛИЋ – СЛОВЕН,

12.00

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ОФК БЕОГРАД,

13.00

ФК ТСЦ Б.Т. – БРОДАРАЦ,

 

Недеља, 23. децембар 2018. године

10.00 часова

БУДУЋНОСТ – РАДНИЧКИ Н.Б.,

11.00

СМЕДЕРЕВО – КМФ ПАЛЕЖ,

12.00

БАНОВЦИ – РАДНИЧКИ Н.П.,

13.00

КМФ ПАЛЕЖ – БУДУЋНОСТ.

 

Ораганизатор Владимир Сарић апелује на клубове и за сатницу одигравања утакмица. Клубови који желе да своју утакмицу играју суботом или недељом у одређено време морају захтеве за термином да пошаљу најкасније до среде у подне. Након тог рока захтеви више неће бити  уважени. У среду после подне ће сатница одигравања наредног кола бити коначна узимајући у обзир захтеве за унапред одређеним термином.