Врњачка Бања: Окупили се орлићи пред мечеве са Шпанијом

Данас се окупила У19 репрезенација Србије и стручни штаб у Врњачкој Бањи старој бази у хотелу Соларис, пред пријатељске утакмице са одговарајућом селекцијом Шпаније У19.

У односу на најављен шири списак У19 репрезентације селектор Владимир Јовановић Прша је мало кориговао коначан списак јер здравствено стање код два играча, на жалост, није било задовољавајуће. На прозивци су се појавили:

Голмани

 1. Владан Кољајић – КМФ Економац,
 2. Немања Милановић – КМФ Економац,
 3. Михаило Маргетић – КМФ Фон, и

Играчи

 1. Андреј Влајковић – КМФ Олимп,
 2. Давид Миковић – КМФ Олимп,
 3. Ђорђе Росић – КМФ Металац Колорадо,
 4. Јован Урошевић – КМФ Металац Колорадо,
 5. Никола Милашиновић – КМФ Пожаревац,
 6. Душан Јеремић – КМФ Позаревац,
 7. Александар Мандић – КМФ САС,
 8. Матија Урошевић – КМФ Јастребац,
 9. Лазар Маринковић – КМФ Економац,
 10. Марко Стојановић – КМФ Економац,
 11. Немања Димитријевић – КМФ Економац,
 12. Зоран Арђељан – КМФ Пчиња, и
 13. Енсар Реџовић – КМФ Нови Пазар.

 

 

Као што је већ раније објављено припреме ће се одржати у Врњачкој Бањи од данас до 13. јануара када ће се репрезентативци са стручним штабом преместити у Чачак. Прва утакмица са шпанцима је предвиђена за 15. јануар у Горњем Милановцу у хали „Бреза“, од 19.00 часова. Док је друга утакмица на програму сутра дан у Чачку, у хали „Младост Атеница“, у истом термину од 19.00 часова.

Репрезентација У19 Шпаније стиже два дана раније у Србију, и биће већ 13. јануара на званичној вечери са домаћом селекцијом у 20.00 часова у Горњем Милановцу.

Нема потребе истицати да је помоћ орлићима преко потребна да се направи паклена атмосфера у оба меча а улаз је слободан.