РБ – ПРВА ДЕЦЕНИЈА: И Економац на прослави у Ваљеву

Клуб малог фубала РБ обележиће овог викенда деценију постојања ревијалним сусретима у Хали спортова у Ваљеву.

Програм у суботу, другог фебруара почеће у 18 часова, када ће играти ветерани – легенде и оснивачи клуба, а од 19 часова ће се првотимци састати са Економцем, најуспешнијим српским колективом у футсалу свих времена и актуелним освајачем дупле круне.

Као специјалног госта на обележавању деценије постојања домаћини су најавили Душана Савића, легендарног фудбалера Црвене звезде.  Такође, изразили су жаљење што са њима неће бити саиграч Ђорђе Милићевић и пожелели су му што бржи опоравак и повратак, после саобраћајне несреће коју је доживео пре три месеца.

РБ из Ваљева је основан 2008, годинама је градио име на домаћој футсал сцени, а у 2017. стигао је до Прве футсал лиге, где је у дебитантској сезони заузео седмо место. У актуелном такмичењу, на крају јесењег дела, налази се на деветој позицији са четири победе и седам пораза. Прва футсал лига ће бити настављена следеће недеље, а амбиција Ваљевчана је пласман на једно од првих шест места, која омогућавају учествовање у плеј-офу.

Погледајте шта су из РБ-а рекли на данашњој конференцији за медије о предстојећем догађају, активностима у зимском прелазном року и наставку сезоне.