ДРУГА ЛИГА: Маринковић „украо” Земунцима победу у „Језеру” у последњем минуту

У заосталој утакмици 14. кола Друге лиге, Економац 2 – Земун Само право, није није било победника – 3:3!

Већи разлог за задовољство имају Крагујевчани, у финишу су анулирали два гола минуса и спречили лидера да се радује на једном од тежих гостовања.

Шумадинци су захваљујући боду престигли Бечеј и попели се на шесту позицију, док је Земун Само право побегао на врху два корака Зуфу (Бујановчани су за викенд били слободни)

Гост је био надахнут у добро испуњеном „Језеру”, имао је капитал на полувремену и великих 3:1 у 34. минуту, али…

Домаћин је заиграо на све или ништа и са петорицом у пољу стигао до ремија непосредно пре звука сирене, јунак – стрелац гола за 3:3 Лазар Маринковић!


Економац 2 – Земун Само право 3:3 (1:2)

Крагујевац – Дворана: Језеро. Гледалаца: 300. Судије: Далибор Станковић (Лазаревац), Марко Мартиновић (Лазаревац) и Братислав Динић (Крагујевац). Стрелци: 0:1 Рамадани у 6, 0:2 Вујасиновић у 15, 1:2 М. Стојановић у 20, 1:3 Мандић у 34, 2:3 Дигић у 37, 3:3 Маринковић у 40. минуту. Жути картони: Тадић (Економац 2), Инајетовић (Земун Само право).

Нагомилавање прекршаја: Економац 2 9 (5-4), Земун Само право 8 (4-4).

ЕКОНОМАЦ 2: КОЉАЈИЋ, ГАВРИЛОВИЋ, МАРИНКОВИЋ, ВАСИЋ, ДИГИЋ, Н. Стојановић, Тадић, М. Стојановић, Димитријевић, Миливојевић, Раденковић, Милановић.

ЗЕМУН САМО ПРАВО: ФИЛИПОВИЋ, РАМАДАНИ, МАРКОВИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, МАЈСТОРОВИЋ, Лазић, Мандић, Јанчевски, Радуловић, Вујасиновић, Петронијевић, Секулић.