СПЕКТАКЛ У ШУМИЦАМА: Футсал Коњарник или Палеж – у бараж за Другу лигу може само један

Вечерас сви путеви љубитеље малог фудбала воде у Шумице (21.30)!

Спектакл у најави, у виду дербија пролећа Треће лиге Београд: Футсал Коњарник или Палеж – у бараж за Другу лигу може само један!

Тренутно, најстарији београдски футсал клуб има плус 3, али и утакмицу више…

Јесенас, у Обреновцу, није било победника – 3:3, отуд, 0:0, 1:1 и 2:2 више одговарају Футсал Коњарнику, 4:4 и 5:5 Палежу

У просторијама ФС Београда уприличена је конференција за штампу: домаћина су представљали председник Мирко Вујовић, тренер Зоран Жигић и играч Никола Јанковић, госта председник Бранко Безаревић и голгетер Жељко Грујичић.

Улазнице коштају 200 динара, Обреновчанима ће, по речима председника Футсал Коњарника Вујовића да припадну 52, због великог интересовања обезбеђен је и директан пренос на нашем порталу (линк)

Председник Палежа Бранко Безаревић је нагласио:

– Хвала Коњарнику што је организовао меч радним даном: наши играчи успешно упоредо играју и велики фудбал. Бићемо ослабљени неиграњем првог голмана Марка Роксића: налази се у Кини, на турниру у ПЕС-у освојио је треће место за Србију на свету! То не значи да се предајемо и да нећемо да играмо без петорице у пољу.

Комесар за суђење Дамир Радовић одредио је да дерби суде интернационалац Владан Радуловић и Никола Алексић, док ће се премијерно у Трећој лиги Београд појавити и трећи арбитар Бранко Галић

Тренер Футсал Коњарника Зоран Жигић, такође, одише оптимизмом:

– Састаће се две најбоље екипе у Трећој лиги, ма, могу слободно да кажем – чак и у Другој! Шансе за тријумф су подједнаке, Палеж је искуснији тим, располажем младим играчима, како волим да кажем, водим дечији вртић. Бићемо комплетни и – нека победи бољи.

Играћемо без стандардног голмана, али то нам не умањује шансе. Прошле године на Црвеном крсту губили смо 1:4 и с петорицом окренули на 7:5. Коњарник је благи фаворит због амбијента, желимо да се о нашем дуелу прича данима (Жељко Грујичић, Палежова гол-машина)

 

Навијачи, испуните Шумице и помозите нам у остварењу сна! Показаћемо да оба тима заслужују да играју у вишем рангу, што да не – и у елити (Никола Јанковић, узданица Футсал Коњарника)


ТРЕЋА ФУТСАЛ ЛИГА БЕОГРАД – 11. КОЛО

Субота, 16. март

Грочански футсал клуб – Бјанконери футсал 4:3

Понедељак, 18. март

Интелектуалац – Футсал Требиње (20.15)

Футсал Коњарник – Палеж (21.30).

Слободан је Офтал Ц.


НАСЛОВНА: Грујичић, Безаревић, Бекрић, Жигић, Вујовић и Јанковић Текст и фото: А. Пековић