Да ли сте резервисали место на трибинама? Орлови од сутра у Нишу, стижу и Бразилци!

Недељу испред нас обележиће пријатељске утакмице репрезентација Србије и Бразила, које ће бити одигране у нишкој дворани „Чаир“ 10. априла (18 часова) и два дана касније у дворани „Александар Николић“ у Београду (19 часова).

Наш национални тим, чији списак је селектор Горан Иванчић објавио у среду, окупиће се сутра у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, одакле ће отићи у Ниш, где ће тренирати до утакмице. Сутра, такође, стижу у овај град и репрезентативци Бразила, после слетања на Аеродром „Никола Тесла“ у Београду око 14.30 часова.

Уторак, дан пре утакмице, резервисан је за тренинге и заједничку конференцију за медије у прес сали дворане „Чаир“ од 13.15 часова. На паркет једне од култних хала када је реч о српском футсалу Орлови ће изаћи тог дана у 10 часова, а њихови ривали у 11.30.

Улазнице су у продаји, а прочитајте и каква су очекивања Иванчића и координатора за футсал Фудбалског савеза Србије Бојана Павићевића од дуела који ће бити одлична припрема за наш национални тим пред квалификације за Светско првенство.

(Фото: Фудбалски савез Србије)