ПРОМЕНА ДВОРАНЕ: Србија и Бразил у „Београдској арени“!

Репрезентације Србије и Бразила одиграће пријатељску утакмицу у нишкој дворани „Чаир“ 10. априла од 18 часова, а два дана касније, од 19 часова, састаће се поново – у „Београдској арени (Штарк арени)“!

Да, добро сте прочитали – уместо у дворани „Александар Николић“, која је до сада била најављивана као место одигравања утакмице, Фудбалски савез Србије је пребацио одмеравање снага у халу за коју Орлове вежу најлепше успомене. Ту се, током Европског првенства 2016. године, данима тражила карта више, а они су стигли до историјског четвртог места на континенту. Недуго затим, на истом месту, надметали су се са Португалом у квалификацијама за Светско првенство у Колумбији (гостујућа екипа, предвођена Рикардињом, победила је резултатом 2:1, као и потом на домаћем терену).

По традицији, репрезентација Србије имаће огромну подршку у Нишу. Према последњим информацијама, још око 300 карата је остало за тај сусрет.

Званично, утакмица је померена због великог интересовања. Организатори су сигурни да би популарни „Пионир“ био пун, имајући у виду да је већ до сада продато и резервисано преко 5000 улазница, а сада се надају посети од преко 10.000 људи. Из Фудбалског савеза Србије позивају гледаоце да поздраве Орлове и мајсторе из Бразила и најављују спектакл, како када је реч о самој игри, тако и о организацији утакмице.

А, ако је одговор на нашу претходну вест око ових пријатељских сусрета био позитиван, знајте да ће већ купљене улазнице важити и у новој дворани, а о осталим детаљима биће више речи почетком следеће недеље.

(Фото: Фудбалски савез Србије)