БРАЗИЛ У СРБИЈИ: Асови већ у Нишу, „Чаир“ распродат, карте за „Арену“ у продаји

База репрезентације Србије и Бразила ових дана је Ниш. И док су Орлови већ вечерас одрадили један тренинг у „Чаиру“, њихови ривали, који су данас стигли у Србију, на паркет ће сутра, када ће одрадити два тренинга, колико ће их имати и наш национални тим.

У редовима Бразила у двомечу биће 12 играча, пошто у односу на раније објављени списак у нашој земљи нема Дијега и Пита због повреда.

Са друге стране, Орлови ће бити комплетни на дан утакмице, пошто у среду стиже Стефан Ракић, док ће се сутра прикључити голмани Миодраг Аксентијевић и Владан Кољајић, после обавеза у клубовима.

Репрезентативци Србије на вечерашњем тренингу у „Чаиру“

Када је реч о утакмици у „Чаиру“ (среда од 18 часова), јасно је да ће Орлови имати огромну подршку пошто карата више нема у продаји. Са друге стране, после премештања другог сусрета у „Београдску арену (Штарк арену)“, припремљене су хиљаде нових улазница за тај сусрет (петак од 19 часова) и могу да се купе по цени од 200 динара, а све додатне информације можете да прочитате овде.

Сви који су већ купили карте за дворану „Александар Николић“ могу да присуствују утакмици у новој дворани без потребе за заменом улазница по следећем распореду: они који имају улазнице за трибине и партер за халу „Александар Николић“ улазе на улаз Север – Ниво 200 „Штарк арене“, а они са улазницама за Плаву ложу, Белу ложу и ВИП за халу „Александар Николић“ улазе на улаз Југ – Ниво 200 „Штарк арене“.

(Фото: Фудбалски савез Србије; И. Гачић)