ПОСЛЕ ТРИЈУМФА НАД БРАЗИЛОМ: Аксентијевић вреди за двојицу, Пршић после пехова још јачи!

Селектор репрезентације Србије Горан Иванчић је имао много разлога за задовољство после победе над Бразилом резултатом 3:0.

– Честитке заслужују и играчи, који су одиграли фантастичну утакмицу и феноменална нишка публика због сјајне подршке коју нам је пружила. Због свега што је учинио Аксентијевић, стекао се утисак као да имамо два чувара мреже на голу. Сада је на нама да се одморимо и спремимо за још тежу утакмицу у Београду, у којој ће Бразил свакако желети да се реваншира – рекао је Иванчић.

Први пораз Бразила од нашег националног тима има потпис Марка Пршића. Одиграо је утакмицу живота у репрезентацији Србије, у пуној дворани „Чаир“, уписао је два гола и асистенцију.

– Вратило ми се после свих операција и пехова у каријери. Када сам дао први гол, најежио сам се, цела дворана је прослављала. А, искрено, нико није очекивао тријумф – и то овако убедљив! Рајчевић је одиграо перфектно, прави лидер, Аксентијевић такође. Добро га ми познајемо, колико може, али није примио гол од Бразила током целе утакмице – то звучи потпуно нестварно. Одржавао нас је када смо пали у другом полувремену. Награђени смо сви због велике борбе коју смо приказали – истакао је Пршић.

(Фото: Слављенички загрљај Миодрага Аксентијевића и Марка Пршића у Нишу – screenshot)