БРАЗИЛ У СРБИЈИ: Распродат доњи прстен „Арене“, подршка за Орлове и са Нивоа 400!

Футсал грозница поново дрма Србију. Орлови се после више од три године враћају у „Београдску арену (Штарк арену)“, где су 2016. стигли до четвртог места у Европи.

За утакмицу против Бразила, која ће бити одиграна у петак од 19 часова (директан пренос на телевизији „Арена спорт“), влада велико интересовање. За Ниво 200 више нема карата, па су организатори одлучили да отворе и „горњи спрат“ наше највеће дворане. Тако се у продаји налазе карте за Ниво 400 по цени од 100 динара.

Како је раније објављено, гледаоци који су купили улазнице за дворану „Александар Николић“ моћи ће са истим картама да уђу у „Штарк aрену“, на северној страни – Ниво 200. Више информације можете да добијете овде.

Репрезентација Србије је јуче у нишком „Чаиру“ победила Бразил резултатом 3:0. Вечерас од 19 часова одрадиће тренинг у дворани „Шумице“ у Београду, док Бразилци неће тренирати у главном граду пре сутрашњег дуела.

Прочитајте импресије од синоћ селектора Горана Иванчића и двоструког стрелца Марка Пршића и послушајте шта су поручили Иванчић и голман Миодраг Аксентијевић пред другу утакмицу са Бразилом.

 

 

(Фото и видео: ФСС)