СТИГАО АЗЕРБЕЈЏАН: Павићевић угостио Мамадова, Иванчић позвао петорицу

Репрезентација Србије, после два спектакуларна дуела с Бразилом – победе у Нишу и пораза у Београду, одиграће и две пријатељске утакмице са Азербејџаном, сутра у Зрењанину (19.00) и прекосутра у Пожаревцу (18.00).

Изузетно квалитетна селекција некадашње совјетске републике већ је допутовала у наш главни град, како то добри обичаји налажу – експресно је уприличено и дружење две делегације. Српску је предводио Бојан Павићевић, легендарни капитен Орлова и координатор за футсал ФСС, азербејџанску Мурад Мамадов, бивши ФИФА судија, тренутно, посматрач.

ПРИЈАТЕЉСКИ ДОЧЕК: Бојан Павићевић и Мурад Мамадов Фото: ФСС

Приход од сутрашњег меча Србија – Азербејџан намењен је у хуманитарне сврхе, иначе, улазнице за спектакл у Зрењанину могу се купити по цени од 50 динара

Чета Горана Иванчића имаће другачији изглед него против Бразила, наиме, због клупских обавеза табор Орлова напустили су интернационалци: Аксентијевић, Рајчевић, Томић, Пршић, Рамић и Радовановић.

Нова лица међу репрезентативцима су: Павле Пешић (ФОН), Нинослав Алексић, Милан Мутавџић (Нови Пазар), Александар Павловић (Калча) и Лазар Маринковић (Економац 2).

О пријатељству две репрезентације казује и што је доктор Србије Мирослав Николић лечио капитена Азербејџана Ризвана Фарзалијева

ЗДРАВЉЕ НА ПРВОМ МЕСТУ: Фарзалијев на третману код Николића Фото: ФСС