КОЊАРНИК ДОЧЕКУЈЕ БЕЧЕЈ: Навијачи воде до победе

Првак Треће футсал лиге Београд, Коњарник, покушаће преко седмопласираног тима Друге лиге, Бечеја, вечерас од 18.30 часова у дворани Шумицеда се домогне прве победе у баражу за попуну другог по важности каравана.

Импресије пред утакмицу сезоне, како су сви из београдског предграђа оценили меч са Бечејцима, изнео је стратег Зоран Жигић.

– Спремали смо се максимално за дуел са Бечејом. Улогу фаворита препуштамо ривалу, јер су искуснији тим. Без обзира на то, уверен сам да ће моји момци дати све од себе да успешно почнемо борбу за повратак у виши ранг. 

Правду на утакмици Коњарник – Бечеј делиће Владан Радуловић и Небојша Панић, асистираће им Предраг Лазаревић, док је за делегата именован Александар Симић.

Шести играч биће многобројна публика. 

– Као и против Палежа, верујем да ће и сада бити пуне трибине. Позивам све заинтересоване да дођу раније у халу и обезбеде своје место јер је интересовање за сусрет огромно. Улаз је слободан, али смо због безбедности морали да штампамо улазнице, које ће сви заинтересовани добити при уласку у халу. Навијачима могу да обећам да ће играчи оставити срце на паркету. До победе ћемо удруженим снагама морати да дођемо, јер дочекујемо озбиљног ривала, нажалост ослабљени неиграњем Петровића због повреде – закључио је Жигић

Пренос утакмице можете да гледате овде.

(Текст и фото: А. Пековић)