СРПСКА постаје КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Већ је готово извесно да ће од наредне сезоне армија навијача ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ популарне ДЕЛИЈЕ пратити и футсал. Клуб малог фудбала Српска из Београда је издала саопштење за јавност где се између осталог каже:

„ – На основу раније договореног стратешког партнерства између КМФ Српска, ФК Црвена звезда и СД Црвена звезда прешло се на реализацију наредне фазе стратешког партнерства а то је већ договорена промена назива КМФ Српска у КМФ Црвена звезда. Клуб малог фудбала „Српска“ је званично решењем Агенције за привредне регистре под бројем 2488/2019 дана 06.јуна 2019. године променила назив у Клуб малог фудбала Црвена звезда са седиштем у Љутице Богдана 1а, Београд. А оснивањем футсал клуба – Спортско друштво Црвена звезда богатије је за још једну спортску секцију.

Званична промоција новог клуба и управе КМФ Црвена звезда одржаће се 20. јуна ове године у просторијама Медија центра на стадиону ФК Црвене Звезде „Рајко Митић“. Детаљније информације о плановима и раду КМФ Црвена звезда биће саопштене на званичној промоцији клуба, већ поменутог датума.

Да би се овај историјски детаљ за футсал у Србији догодио заслужни су поред управе КМФ Српска и генерални секретар ФК Црвене Звезде Звездан Терзић, Игор Милојевић и наравно делије…

(Фото: КМФ Српска)