У НОВУ СЕЗОНУ СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ: Растали се Економац и Предраг Рајић!

Најбољи српски клуб свих времена у нове походе ће кренути без Предрага Рајића, пошто легендарни српски играч више није шеф стручног штаба Економца.

По освајању пете дупле круне у историји „студената“ дошло је до растанка, а наредних дана ће бити јаснији даљи планови овог трофејног тренера, као и ко ће на клупу Крагујевчана у 11. походу на фајнал-фор Лиге шампиона. Да ли ће то бити неко од досадашњих Рајићевих сарадника – Видан Бојовић, једно од најпрепознатљивијих имена тог колектива икада, затим Иван Маринковић, који је ове сезоне остварио одличан резултат са младим надама у Економцу 2, у оквиру Друге футсал лиге Србије (треће место, али због правила није могао у бараж за елитни ранг такмичења) или неко трећи? У сваком случају, нема сумње да ће амбиције „студената“ бити велике и у сезони 2019/2020.

У дресу Економца Рајић је освојио три титуле првака Србије, а додао је још четири шампионске круне и три пехара националног купа од када је сео на клупу Крагујевчана недуго по почетку пролећне полусезоне у 2016. години. Тим учинком је почетком јула и дефинитивно ставио тачку на мисију на клупи „студената“, бар у овом мандату.

(Фото: Први човек Економца Верољуб Дугалић и досадашњи тренер Предраг Рајић са пехаром намењеним прваку Србије у сезони 2018/2019 – КМФ Економац)