НИЈЕ САМО ЕКОНОМАЦ У ЛШ: Србија има и Димића и Радојчића на великој сцени

Између две утакмице Економца у Лиги шампиона, јучерашње против Добовеца и данашње против првака Европе Спортинга, ред је да скренемо пажњу: нису Крагујевчани једини представници Србије у овогодишњем издању главне рунде најпрестижнијег такмичења.

Акценат, тренутно, стављамо на службена лица и констатујемо: на великој сцени имамо и делегата Зорана Димића и судију Петра Радојчића!

 

Зоран Димић, некадашњи репрезентативац Србије и играч Таре, Марга, Танга, Ђаве, мађарског Елсо бетона из Сегеда, Ниша, Лимана и Марба, обавља делегатску дужност у Групи 3, у Литванији.

У Јонави се за три визе, довољне за пласман у елитну фазу, надмећу Ајат (Казахстан), Барселона (Шпанија), Тјумен (Русија) и Витис (Литванија).

Наш Димић и посматрач суђења Паскал Фриц из Француске труде се да све протекне у најбољем реду, под њиховим надзором су и арбитри: Трајан Енчев (Бугарска), Алесандро Малфер (Италија), Филипе Гонзало Сантос Дуарте (Португал) и Озан Сојкан (Турска).

 

 

Петар Радојчић, с друге стране, дели правду у оквиру Групе 6, у Хрватској.

У Макарској се за прво место и визу за елитну групу боре Омонија (Кипар), Лео (Јерменија), Ново вријеме (Хрватска) и Шкупи (Северна Македонија).

Нашем Радојчићу помажу колеге: Влад Николае Чиобану (Румунија), Алеш Мочник Перић (Словенија) и Седрик Пелисије (Француска), делегат је Таи Регел Пундик (Данска), посматрач суђења Педро Анхел Галан Нието (Шпанија).

 

 

Зоран Димић и Петар Радојчић потичу из војвођанске равнице: делегат је из Новог Сада, судија из Инђије