Пазар неумољив без публике, Фон славио против Пазове а Металац сигуран у Брези

Дерби је одигран у хали Пендик у Новом Пазару, без публике али управа домаћина је обезбедила пренос уживо….

Одлична футсал представа гости се одлично носили у првом делу, где су из брзих контра напада постизали голове. Ипак чета тренера домаћих Марка Гавриловића је у настваку показала раскошан таленат и квалитет што на крају и резултат показује. Неколицина играча Јастребца је ранијим сезонама носило дрес Новог Пазара па отуда и добар отпор гостију. Сигурна победа Новог Пазара, и нова три бода, за тренутно прво место на табели Прве футсал лиге Србије.

НОВИ ПАЗАР – ЈАСТРЕБАЦ (Блаце)   9:4 (3:4)

Нови Пазар – Дворана: „Пендик“. Гледалаца: /. Судије: Буројевић Бојан (Чачак), Динић Братислав (Крагујевац) и  Радовић Страхиња (Крагујевац). Стрелци: 1:0 Мутавџић у 3, 1:1 Цветановић у 9, 1:2 Цветановић у 11, 2:2 Садовић  у 15, 2:3 Радојчић у 19, 2:4 Радојчић у 20, 3:4 Мутавџић у 20, 4:4 Јовановић Дејан у 25, 5:4 Јовановић Предраг у 27, 6:4 Јовановић Дејан у 31, 7:4 Рамадани у 32, 8:4 Јовановић Дејан у 36, и 9:4 Садовић у 40.минуту. Нема жутих ни црвених картона.

Нагомилавања прекршаја: Нови Пазар 9 (5+4), Јастребац 10 (6+4).

НОВИ ПАЗАР: ХОТ, АЛЕКСИЋ; РЕЏОВИЋ, МУТАВЏИЋ, ЈОВАНОВИЋ П.,  Рамадани, Костић, Радетинац, Садовић, Мираљемовић, Рашљанин, Мујовић, Реџовић и Јовановић Д. Тренер: Марко Гавриловић.

ЈАСТРЕБАЦ: ЈОВИЋ, УРОШЕВИЋ, СУДИМАЦ, МИЦИЋ, ЦВЕТАНОВИЋ, Гајић, Миливојевић, Јовановић, Лапчевић и Радојчић. Тренер: Бојан Ракићевић.


Фон није дозволио изненађење, и сигурном игром нарочито у првом делу сусрета је решио питање победника. Играчи тренера Борка Суруџића су спровели све договорено из свалчионице па овакав исход утакмице је реалан. Са друге стране нови пораз и још једна брига тиму из Нове Пазове јер још нису освојили ни један бод па им следи грчевита борба за опстанак…

ФОН – НОВА ПАЗОВА    5:1 (4:0)

Београд – хала „Шумице“. Гледалаца: око 60. Судије: Граовац Бојан (Рума), Папишта Бане (Сремска Митровица) и Ђермановић Владан (Шабац). Стрелци: 1:0 Петрашевић у 4, 2:0 Милосавац у 17.мин АУТОГОЛ,  3:0 Пешић у 18, 4:0 Станковић, 4:1 Живановић у 27,  5:1 Пешић у 37.минуту. Нема жутих ни црвених картона.

Нагомилавања прекршаја: ФОН 8 (4+4), Јастребац 6 (2+4).

ФОН: ЈОСИМОВИЋ, БОРИСАВЉЕВИЋ, ЛАЗИЋ, ПЕШИЋ, СТАМКОВИЋ, Милашиновић, Петрашевић, Мајсторовић, Маргетић, Алексић и Стојановић. Тренер:  Борко Суруџић.

НОВА ПАЗОВА: ВУЛИЋ, ШОШО, КУКОЉ, МИЛОСАВАЦ, ЖИВИЋ, Тепавчевић, Дујић, Бодоњи, Кркобабић и Костић. Тренер: Горан Јакшић.


МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО – СОПОТ    6:3 (2:1)

На друголигашким теренима је у суботу одиграна само једна утакмица. Металац Колорадо је савладао Сопот мада је на полувремену било само гол предности за домаћина. На девет минута пре краја је било на семафору нерешено 3:3, ипак дужа клупа и квалитет домаћина долази до пуног изражаја. На свом паркету изабраници тренера Ивана Вуксановића су максимално мотивисани а поготово када им дође гостујућа екипа са само три резерве, хала Бреза остаје неосвојива тврђава…

Горњи Милановац, хала „Бреза“. Гледалаца: 100. Судије: Панић Небојша (Београд), Рабреновић Никола (Београд) и Радојчић Александар (Београд). Стрелци:  1:0 Урошевић у 16, 2:0 Николић у 17, 2:1 Ђурић у 18, 2:2 Јанићијевић у 24, 3:2 Миланковић у 28.мин, 3:3 Каличанин у 31, 4:3 Лазовић у 34.мин, 5:3 Урошевић у 36, и 6:3 Росић у 39.минуту. Жути картони: Миланковић у 18, Јеремић у 26, Николић у 28, Лазовић у 29, и Петровић у 30. минуту (Металац Колорадо), и Ђурић у 36.минуту (Сопот).

 

У 39. минуту сусрета је удаљен са терена домаћи представник Милош Радојичић, због непристојног негодовања на одлуку судије.

 

МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО: ЈОВАНОВИЋ, РОСИЋ, УРОШЕВИЋ, ПЕТРОВИЋ, ЛАЗОВИЋ, Миланковић, Цветковић, Ђорђевић, Јеремић, Аренијевић, Николић, Чепић и Петровић. Тренер: Иван Вуксановић.

СОПОТ: ШВАБИЋ, ЈАНИЋИЈЕВИЋ, ЂУРИЋ, ЈОЦИЋ, КАЛИЧАНИН, Стијеља, Ивић и Радовановић. Тренер: Слободан Следојевић.

(Фото: фб КМФ Нови Пазар)