Нишлије сигурне против Економца, Врање убедљиво добило Земун Само право

Ноћас су одигране две утакмице Прве футсал лиге Србије, у оба сусрета су славили домаћини. У спортској дворани Чаир је Винтер спорт победио Економац а у Врање је било убедљиво против Земуна Само право, који је остао на зачељу табеле без и једног освојеног бода уз Нову Пазову.

Већ у првом полувремену у Нишу је било јасно да је домаћи састав бољи ривал а ту констатацију су потврдили и на терену јер су голoвима Чавке Илића и Јована Ђорђевића отишли на одмор са сигурних 2:0. Наставак утакмице је био још ефикансији, а у последњих пет минута је постигнуто још пет погодака, и на крају коначан резултат 5:2, и сигурна победа Винтер спорта који истиче кандидатуру за висок пласман ове сезоне.

 

ВИНТЕР СПОРТ – ЕКОНОМАЦ     5:2 (2:0)

Ниш, дворана „Чаир“. Гледалаца око 150. Судије: Небојша Панић (Београд), Ђорђе Нинић (Београд) и Иван Станковић (Ниш). Стрелци: Илић у 9.мин, Ђорђевић Јован у 15.мин, Јовановић у 36. и 40.мин, Ђорђевић Милош у 38.мин /Винтер спорт/, Милосављевић у 36.мин и Вранић у 40.минуту за Економац. Жути картони: Ђорђевић Милош у 15.мин /Винтер спорт/, Маринковић у 20.мин, Милосављевић у 22.мин, Дигић у 33.мин, и Тадић.

Нагомилавање прекршаја: Винтер спорт 7 (5+2), Економац 8 (4+4).

ВИНТЕР СПОРТ: Павловић Павле, Ристић, Јовановић, Ранчић, Илић, Павловић Милан, Миковић, Ђорђевић Милош, Ђелић, Ђорђевић Јован, Јанковић и Спасојевић. Тренер: Војкан Вукмировић.

ЕКОНОМАЦ: Милановић, Дигић, Васић, Стојчевски, Маринковић, Миленковић, Раденковић, Миливојевић, Вранић,Тадић, Гавриловић, Стојановић, Милосављевић и Дугалић. Тренер: Видан Бојовић.

 

ВРАЊЕ – ЗЕМУН САМО ПРАВО     6:1 (2:0),

Док су још у петак постигнути следећи резултати:

Црвена звезда – Нови Пазар  4:1 (2:0),

Јастребац – ФОН  3:5 (0:2), и

Нова Пазова – Калча  2:3 (1:0).

Чиме је комплетирано 5. коло Прве футсал лиге а следи пауза код прволигаша због учешћа репрезентације Србије на квалификационом турниру у Француској.