РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ: Списак Орлова за Хрватску

Репрезентација Србије поново ће бити на окупу у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови од суботе, а селектор Горан Иванчић саопштио је на којих 16 играча рачуна за ову репрезентативну акцију. Орлови ће бити заједно до 21. септембра и у том периоду ће одиграти две утакмице затвореног типа са Хрватском, у Старој Пазови 16. и 17. септембра, а постоји могућност и да отпутују у Словенију на две провере са домаћином (19.и 20. септембра).

На списку се налазе голмани Немања Момчиловић (Винтерспорт), Јаков Вулић и Миљан Радмановић (Црвена звезда), као и следећи играчи: Нинослав Алексић, Денис Рамић (Нови Пазар), Страхиња Петров (Мантова, Италија), Милош Стојковић (Црница, Хрватска), Драган Томић, Јован Лазаревић (Хале Гоик, Белгија), Стефан Ракић, Владан Весић (Мостар, Босна и Херцеговина), Давор Поповић (Винтерспорт), Павле Пешић, Марко Пршић, Марко Радовановић (ФОН, Београд) и Лазар Милосављевић.

Следећи такмичарски дуели наш национални тим очекују 6. и 10. новембра, када ће ривал бити Финска у баражу за Светско првенство у Литванији 2021. године.

(Фото: ФСС)