ДУРЛЕН УЗ ПАВИЋЕВИЋА: Две пријатељске Срба и Хрвата у Старој Пазови

Репрезентације Србије и Хрватске одиграле су две пријатељске утакмице затвореног типа у СЦ ФСС, у Старој Пазови, припремајући се за бараж за Светско првенство у Литванији 2021.

Орлови ће у новембру да се састану против Финске (6. и 10. у Нишу и у Ванти), док ће Шаховничари пласман на планетарну смотру покушати да изборе преко Чешке.

Бојан Павићевић, директор ФСС за футсал и женски фудбал, угостио је Бориса Дурлена, на истој функцији у Хрватској (заједно у Извршном комитету УЕФА за футсал и фудбал на песку)

Тестови у Старој Пазови послужили су сврси: селектори Горан Иванчић и Мато Станковић испробали су низ тактичких варијанти. Играло се по правилима: два пута по 20 минута.

ФУТСАЛ СПАЈА ЉУДЕ: Репрезентације Србије и Хрватске у Старој Пазови

У Словенију без Момчиловића

Репрезентативци Србије путују у петак у Словенију: у суботу и недељу, у Лашком, на програму су два пријатељска сусрета против домаће селекције.

Орлови ће бити ослабљени изостанком голмана Немање Момчиловића (вуче повреду менискуса).

Србију ће представљати: голмани Jаков Вулић и Миљан Радмановић и играчи Драган Томић, Јован Лазаревић, Стефан Ракић, Владан Весић, Страхиња Петров, Милош Стојковић, Марко Пршић, Марко Радовановић, Павле Пешић, Лазар Милосављевић, Нинослав Алексић, Денис Рамић, Давор Поповић и Стефан Алексић.


Насловна: Борис Дурлен и Бојан Павићевић у Старој Пазови Фото: И. Гачић