ФСВ: Кренула и Омладинска футсал лига Војводине

Одигране су прве две утакмице 1. кола Омладинске футсал лиге Војводине, и то обе у групи А.У Бајмоку су домаћи Летећи Бајмочани победили вршњаке из Суботице са 4:1, док су у Кули славили гости Летећи Холанђани који су са 4:0 победили домаћи Хајдук. У групи А се налазе пет тимова: КМФ ЛЕТЕЋИ БАЈМОЧАНИ (Бајмок), КМФ СПАРТАК (Суботица), КМФ ХАЈДУК (Кула), КМФ ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН (Врбас) и КМФ ЖАК ЈУНИОР (Сомбор). Ово је једина група са пет клубова па ће се одиграти 10 кола тј. осам утакмица по клубу. Два првопласирана клуба иду даље у доигравање за првака Војводине.

Омладинска футсал лига Војводине – група А

Групу Б сачињавају следећа четири клуба: КМФ ФОРУТНА (Нови Сад), КМФ НОВИ САД, КМФ ТАНГО (Нови Сад) и КМФ ИНДИАНС 2013 (Инђија). Парови 1. кола у овој групи су на програму од 4. до 7. децембра, и то: Фортуна – Нови Сад, и  Танго – Индианс 2013. Одиграће се 6 кола свако са сваким двокружно и две првопласиране ће се пласирати у доигравање за првака Војводине.

Омладинска футсал лига Војводине – група Б

Групу Ц чине такође четири клуба: КМФ ТИСА (Нови Бечеј), КМС САС (Зрењанин), КМФ КИКИНДА и КМФ БЕЧЕЈ 2003 (Бечеј). Парови првог кола у овој групи су на програму такође од 4. до 7. децембра, и то: Тиса – САС, и Бечеј 2003 – Кикинда. Одиграће се 6 кола свако са сваким двокружно и две првопласиране ће се пласирати у доигравање за првака Војводине.

Омладинска футсал лига Војводине – група Ц

И на крају групу Д чине: КМФ НОВА ПАЗОВА, КМФ КРАЉЕВИЂЕВО (Качарево), КМФ ФОРУМ (Вршац), и КМФ ДИНАМО (Панчево). Парови првог кола у овој групи су на програму такође од 4. до 7. децембра: Нова Пазова – Краљевићево, и Форум – Динамо. Идентичан је календар такмичења као и у претходне две групе са по четити екипе. Одиграће се 6 кола свако са сваким двокружно и две првопласиране ће се пласирати у доигравање за првака Војводине.

Омладинска футсал лига Војводине – група Д

Право наступа имају дечаци рођени од 2002. до 2005. године са уредно овереним спортским легитимацијама за футсал, и важећим лекарским прегледима. Судије и делегати ће бити са листе ФС Војводине а трошкови такмичења ће бити минимални јер ће бити делегирани из најближег места уз превоз једног аутомобила. Након одиграних свим утакмица по групама, следе утакмице 2Б-1А, 1Б-2А, 2Ц-1Д, и 1Ц-2Д. После тога победници прва два пара и победници друга два пара играју по две утакмице, а прва утакмица се игра код слабије пласираног тима ако су били исто пласирани ко је имао мање бодова или слабију гол разлику у групи, а затим реванши.

Протекле сезоне КМФ Летећи Холанђанин је победио КМФ Форум и освојио пехар ФС Војводине, а у финалу у Земуну је такође омладинска селекција Летећег Холанђанина у финалу Омладинске лиге ФС Србије савладала у занимљивом финалу Земун Само право, победника Омладинске лиге ФС Београда.