Реми у првој провери са Холанђанима

Деби новог селектора Горана Ивачића се завршио нерешеним резултатом. Футсал репрезентација Србије је одиграла нерешено 2:2 са одговарајућом селекцијом Холандије у Новом Саду. Пред око скоро 1000 гледалаца у малој дворани Спенса, подмлађени састав Орлова је показао два лица. У првом полувремну су диктирали игру и стварали шансе а искористили су само једну и то преко Станковића који је искористио одличну асистенцију капитена Марка Перића и левицом спровео лопту у небрањени део мреже 1:0! У наставку се селектор Иванчић мењао поставу са новајлијама па је Холандија искористила два кикса одбране Орлова, и оба пута погодила мрежу одличног вратара Алексе Антонића. Ипак изабраници селектора Иванчића кренули су силовито у последњих 5-6 минута што је резултирало поготком. Одлучну акцију Перић – Матијевић је ефектно завршио Томић и поравнао на 2:2 што је уједно био и коначан резултат утакмице.


Србија – Холандија 2:2 (1:0)

Дворана СПЕНС у Новом Саду. Стрелци: 1:0 Станковић 15, 1:1 Ел Морабити у 21, 1:2 Бузамбу у 32, 2:2 Томић у 37. минуту.

Гледалаца: 1000. Судија: Петар Радојичић (Србија), Силвестре Бонито (Холандија), Никола Алексић (Србија).

СРБИЈА: Антонић, Перић (кап), Ракић, Симић, Рајчевић.  Играли су још: Станковић, Ранчић, Матијевић, Лазаревић, Рамић, Јовановић,Стефан Филиповић, Бојан Филиповић.

ХОЛАНДИЈА: Розенбек, Чевар, Бузамбу, Морабити (кап), Атаиби. Играли су још: Бузит, ЕЛ Ганути, Бујузан, Мартинус, Макрау, Мо Алух, Кујк, Еунден, Јусуф.