Састанак клубова у Новом Саду, и реми Орлова

Уочи две пријатљске утакмице репрезентације Србије са Холандијом, и после промоције новог селектора Горана Иванчића, одржана је друга редовна седница Конференције клубова Прве футсал лиге Србије.

У прелепом амбијенту хотела „Парк“ у Новом Саду, били су пристуни предстваници клубова КМФ Смедерево, КМФ Нова Пазова, КМФ Еуро Мотус, КМФ Коперникус САС, КМФ Летећи Холанђанин, КМФ ФОН, КМФ Калча Меморис, КМФ Металац Колорадо и КМФ Јастребац. Нису били присутни представници КМФ Економац, КМФ Деус ролопласт Мошић и КМФ Нови Пазар.

Потписан је уговор са компанијом Меркури из Вараждина (Хрвастка) за бренд Селект. Клубови ће под веома повољним условима добити могућност куповине лопти Селект уз обавезно постављње банера током утакмица Прве футсал лиге Србије.

Отворено се разговарало о актуленим проблемина, а били су присутни и комесар за такмичење ФСС Раденко Бошковић, комесар за суђење ФСС Рајко Катанић, и координатор за футсал ФСС Бојан Павићевић.

После одржене седнице сви су били на свечаном ручку да би затим сви отишли у малу дворану Спенса на прву пријатељску утакмицу репрезентације Србије. Деби новог селектора Горана Иванчића је завршен нерешеним резулатом (2:2) али резултат није био у првом плану јер је било на овом окупљању, само четири стандардна репезентативца, Перић, Рајчевић, Ракић и Симић и уз искусног голмана Алексу Антонића који је ускочио у минут до дванаест.

Можете погледати у наставку ТВ прилог СОС канала…