Економац у Марибору тражи пролаз на Ф4

Актуелни првак Србије у футсалу, Економац из Крагујевца се налази у Словенији где очекује пресудне окршаје са првацима Словеније, Шпаније и Чешка.

Домаћин турнира УЕФА футсал Купа је првак Словеније Брежје Марибор, а сигурно је први фаворит Шпански супер тим Интер Мувистар са чаробњаком Рикардињом. Наравно ту је и првак Чешке Ера Пак Чрудим, готово стални учесник елитне рунде УЕФА футсал Купа.

Спортска дворана Табори у Марибору ће бити сведок сјајних футсал утакмица. Без икакве дилеме Интер Мувистар је први пик за освајање овог турнира Елит рунде и проласка на завршни трунир Ф4 априла идуће године.

Експедиција из Крагујевца је већ отпутовала у Марибор где већ у среду, 23.новембра текуће године од 19.00 часова очекује први меч и то против домаћина Брежја. Битан и можда одлучујући меч шампиона Србије за даљи ток турнира… Први меч ће на турниру одиграти Интер Мувистар против Ера Пак Чрудима, такође у среду али нешто раније од 16.30.

У утакмицама другог кола дан касније, у четвртак (24.11.2016.) се састају:

16.30 Економац – Интер Мувистар, и

19.00 Брежје – Ера Пак Чрудим.

Потом следи дан паузе, да би у треће, колу турнира УЕФА футсал Купа се одиграли и преостали мечеви 26.11. 2016 у суботу са следећом сатницом:

18.30 Ера Пак Чрудим – Економац, и

21.15 Интер Мувистар – Брежје Марибор.

Обавестићемо љубитеље футсала у Србији путем ког активног линка могу пратити уживо утакмице из дворане Табори…