Владимир Јовановић помаже Иванчићу

Нови селектор футсал репрезентације Србије Горан Иванчић у пријатном амбијенту хотела Краљ у Врњачкој Бањи је представио план рада сениорске репрезентације и промовисао Валдимира Пршу Јовановића за коориднатора западног региона Србије. За разлику од Војводине одазив клубова је био одличан јер се појавило чак 24 представника клубова видно расположених за дискусије и едукацију.

Као и у претходним окупљањима поента је да се формира база младих играча од 18 до 22-23 године по свим регионима, а који ће временом уз константан рад са тренерима и селектором достићи ниво прво за младу У 21 селекцију а потом и за А тим.

Иванчић и Јовановић
Иванчић и Јовановић

Владимир Јовановић је најавио да ће колико већ у понедељак контактирати све клубова западног региона. Најављено је да ће прво окупљаље бити управо у Врњачкој Бањи. Преостаје још да Јовановић изабере најближе сараднике и да се крене у стварање футсал младежи која ће бити окосница репрезентације Србије у наредним годинама…

Важну информацију је саопштио Марко Гавриловић челник  Машинца из Крагујевца, и члан футсал комисије ФСС, да ће ускоро стартовати такмичење млађих категорија.