Еуро Мотус у финалу Купа ФСБ

Полуфинала Футсал Купа ФС Београда.

КМФ САМО ПРАВО – КМФ ЕУРО МОТУС  2:8 (1:4)

Београд – СЦ Бањица. Гледалаца: око 150. Судије: Панић и Трајковић. Стрелци: Марко Марковић у 1.мин, Бранислав Марковић у 29. за кмф Само Право; а Краснић у 3.мин, Рокнић у 11. и 17.мин, Станојевић у 18. и 34.мин, Лазаревић у 22.мин, Боројевић у 39.мин, и Живић у 40.минуту за Еуро Мотус. Нагомилавање прекршаја: Само Право 5 (3-2), Еуро Мотус 2 (0-2).

Кмф САМО ПРАВО: ГРУЈИЋ, АВРАМОВИЋ, ТОМИЋ, ТАЛИЋ, РАТКОВИЋ, Марко Марковић, Синђић, Ранђеловић, Мекић, Цимбаљевић, Радосављевић, Бранислав Марковић.

Кмф ЕУРО МОТУС: ЈОСИМОВИЋ, КРАСНИЋ, РОКНИЋ, ЛАЗАРЕВИЋ, ЖИВИЋ, Вулић, Тепавчевић, Дражен Новоселац, Боројевић, Станојевић, Јанчевски, Славен Новоселац. Нису играли: Игор Шошо и Симеун Копања.

Лидер на табели Прве футсал лиге Србије, кмф Еуро Мотус је одиграо утакмицу полуфинала футсал Купа Србије на територији ФС Београда, и победио друголигашку екипу Само Право. Само на почетку првог дела сусрета је било мало неизвесности да би прволигаш брзо довео ствари под своју контролу. Овом рутинском победом Еуро Мотус се пласирао у финале, где ће играти са победником из другог полуфинала кмф Облић и кмф Српска БГ. Тренер Славиша Дамјановић је мало промешао карте јер најбољи клуб из престонице очекује дерби са Економцем у Језеру, у утакмици 10. кола. Преостало је још да се одиграју два кола до краја јесењег дела превенства текуће 2016/2017 сезоне. У међувремену се игра Футсал Куп по регионима што је унапред предвиђено календаром ФСС.

Са друге стране, Крагујевчани бију битку са најбољим тимовима старог континента за евентуални пролаз на Фајнал фор Ф4 – УЕФА футсал Купа.