Следи дерби сезоне у Језеру

Преостало је још три дана до дебија сезоне у хали у Језеру. Актуелном вишеструком прваку Економцу долази на ноге лидер на табели Еуро Мотус. Београдски тим има бодовну предност на табели од четири бода јер је свим утакмицама до сада славио…

кмф Економац (Крагујевац) – кмф Еуро Мотус (Београд)

Четвртак, 01. децембар 2016. у 20.30

хала Језеро, Крагујевац

Са друге стране, Економац је имао два кикса, тј. ремија у мечевима са Јастребцом из Блаца (3:3), и Калчом Меморис у Нишу (2:2). Управо је завршена и елитна рунда квалификација УЕФА футсал Купа у Марибору где су студенти доживели два убедљива пораза, прво од домаћег Брежја (2:6) а затим очекивано од Шпанског супер тима Интер Мувистара (1:8). Ипак на крају је савладан вишеструки првак Чешке, одлична екипа Ере Пак Хрудим минималним резултатом (1:0).

Тренер Предраг Рајић имаја један проблем око састава тима а то је неиграње повређеног Марка Пршића који сигурно неће истрчати на терен хале Језеро.

Са друге стране, у табору Еуро Мотуса је све спремно за дерби сезоне. Славиша Дамјановић нема проблема око састава тима па се очекује најјачи састав београђана.

Комесар за суђење Рајко Катанић још није потврдио ко ће судити овај дерби али се очекује да то буде најискуснији судијски пар на листи ФСС Јакшић – Божовић.

Како год било после дуго времена, коначно један прави футсал дерби. Посластица за све љубитеље футсала у Србији а и шире… За све љубитеље футсала, као што је већ добро познато, може се пратити он лине пренос утакмице из Крагујевца, путем ливе стреаминга Ипспорт.нет !

Ради подсећања у првом сусрету ова два тима, протекле сезоне у Финалу футсал Купа Србије, маја месеца ове године, у Смедереву је славио тада друголигаш Еуро Мотус. Београђани су тада славили са 3:0 (2:0) против апсолутног фаворита шампиона Србије Економца из Крагујевца.

Можете видети кратак извештај са СОС канала, са финалне утакмице Купа ФСС из Смедерева, у прилогу: