Sledi derbi sezone u Jezeru

Preostalo je još tri dana do debija sezone u hali u Jezeru. Aktuelnom višestrukom prvaku Ekonomcu dolazi na noge lider na tabeli Euro Motus. Beogradski tim ima bodovnu prednost na tabeli od četiri boda jer je svim utakmicama do sada slavio…

kmf Ekonomac (Kragujevac) – kmf Euro Motus (Beograd)

Četvrtak, 01. decembar 2016. u 20.30

hala Jezero, Kragujevac

Sa druge strane, Ekonomac je imao dva kiksa, tj. remija u mečevima sa Jastrebcom iz Blaca (3:3), i Kalčom Memoris u Nišu (2:2). Upravo je završena i elitna runda kvalifikacija UEFA futsal Kupa u Mariboru gde su studenti doživeli dva ubedljiva poraza, prvo od domaćeg Brežja (2:6) a zatim očekivano od Španskog super tima Inter Muvistara (1:8). Ipak na kraju je savladan višestruki prvak Češke, odlična ekipa Ere Pak Hrudim minimalnim rezultatom (1:0).

Trener Predrag Rajić imaja jedan problem oko sastava tima a to je neigranje povređenog Marka Pršićakoji sigurno neće istrčati na teren hale Jezero.

Sa druge strane, u taboru Euro Motusa je sve spremno za derbi sezone. Slaviša Damjanović nema problema oko sastava tima pa se očekuje najjači sastav beograđana.

Komesar za suđenje Rajko Katanić još nije potvrdio ko će suditi ovaj derbi ali se očekuje da to bude najiskusniji sudijski par na listi FSS Jakšić – Božović.

Kako god bilo posle dugo vremena, konačno jedan pravi futsal derbi. Poslastica za sve ljubitelje futsala u Srbiji a i šire… Za sve ljubitelje futsala, kao što je već dobro poznato, može se pratiti on line prenos utakmice iz Kragujevca, putem live streaminga Ipsport.net !

Radi podsećanja u prvom susretu ova dva tima, protekle sezone u Finalu futsal Kupa Srbije, maja meseca ove godine, u Smederevu je slavio tada drugoligaš Euro Motus. Beograđani su tada slavili sa 3:0 (2:0) protiv apsolutnog favorita šampiona Srbije Ekonomca iz Kragujevca.

Možete videti kratak izveštaj sa SOS kanala, sa finalne utakmice Kupa FSS iz Smedereva, u prilogu: