Еуро Мотус поражен у Језеру

Дерби јесењег дела сезоне Прве футсал лиге Србије, у Крагујевцу је заслужено припао домаћој екипи КМФ Економца. Крагујевчани су заслужено славили, и први победили лидeра на табели КМФ Еуро Мотус из Београда.

Актуелни шампион Србије КМФ Економац је у потпуности надиграо ривала из Београда у првом делу сусрета, када је чета тренера Рајића постигла три гола. Стрелци су били Матијевић, Ваљенко и Рамић. Боља тактика и припрема Предрага Рајића је уродила плодом што је резултирало високим вођством у првих двадесет минута.

detalj-ekonomac-motus

У наставку водећи тим из Београда је почео да игра ангажованије и успео је донекле да врати неизвесност у меч. Прво је Ваљенко повисо на убедљивих 4:0 да би искусни Шошо је први матирао одличног Момчиловића. Потом Ненад Рокнић је голом преполовио предност Економца на 4:2 у 30. минуту меча. Ипак Економац је повео са 5:2 другим голом Матијевића на систенцију Борисова, само два минута касније. Да би најбољи стрелац Београђана Рокнић само ублажио пораз евроголом на 5:3, у 37. минуту, а што је уједно био и коначан резултат утакмице.

ЕКОНОМАЦ – ЕУРО МОТУС  5:3 (3:0)

КРАГУЈЕВАЦ – Спортска хала: „Језеро“. Гледалаца око 2000. Судије – Александар Јакшић (Горњи Милановац) и Драгутин Божовић (Кула). Трећи судија Небојша Панић (Београд).

Стрелци: Матијевић Никола у 8. и 34.мин, Ваљенко у 11. и 23.мин, и Рамић у 16.мин (Економац), Шошо Игор у 26.мин, и Рокнић Ненад у 30. и 37.мин (Еуро Мотус).

Нагомилавање прекршаја: Економац  6 (4+2), Еуро Мотус 5 (4+1). Црвени и жути картони – нема.

KMF ЕКОНОМАЦ: МОМЧИЛОВИЋ, РАМИЋ, БОРИСОВ, РАДОВАНОВИЋ, ВАЉЕНКО, Матијевић, Ракић, Павловић, Рнић /кап./, Стојковић, Иванковић, Алексић, Ристић, Аврамовић. Тренер: Предраг Рајић.

KMF ЕУРО МОТУС: ЈОСИМОВИЋ, ШОШО /кап./, РОКНИЋ, ЛАЗАРЕВИЋ, ЖИВИЋ, Тепавчевић, Копања, Краснић, Дражен Новоселац, Боројевић, Станојевић, Вулић, Јанчевски, Славен Новоселац. Тренер: Славиша Дамјановић.

У прилогу можете погледати снимак целог тока утакмице, тј. оба полувремена ИП спорта из Крагујевца.

Прво полувреме КМФ Економац – КМФ Еуро Мотус


Друго полувреме  КМФ Економац – КМФ Еуро Мотус