Euro Motus poražen u Jezeru

Derbi jesenjeg dela sezone Prve futsal lige Srbije, u Kragujevcu je zasluženo pripao domaćoj ekipi KMF Ekonomca. Kragujevčani su zasluženo slavili, i prvi pobedili lidera na tabeli KMF Euro Motus iz Beograda.

Aktuelni šampion Srbije KMF Ekonomac je u potpunosti nadigrao rivala iz Beograda u prvom delu susreta, kada je četa trenera Rajića postigla tri gola. Strelci su bili Matijević, Valjenko i Ramić. Bolja taktika i priprema Predraga Rajića je urodila plodom što je rezultiralo visokim vođstvom u prvih dvadeset minuta.

detalj-ekonomac-motus

U nastavku vodeći tim iz Beograda je počeo da igra angažovanije i uspeo je donekle da vrati neizvesnost u meč. Prvo je Valjenko poviso na ubedljivih 4:0 da bi iskusni Šošo je prvi matirao odličnog Momčilovića. Potom Nenad Roknić je golom prepolovio prednost Ekonomca na 4:2 u 30. minutu meča. Ipak Ekonomac je poveo sa 5:2 drugim golom Matijevića na sistenciju Borisova, samo dva minuta kasnije. Da bi najbolji strelac Beograđana Roknić samo ublažio poraz evrogolom na 5:3, u 37. minutu, a što je ujedno bio i konačan rezultat utakmice.

EKONOMAC – EURO MOTUS  5:3 (3:0)

KRAGUJEVAC – Sportska hala: „Jezero“. Gledalaca oko 2000. Sudije – Aleksandar Jakšić (Gornji Milanovac) i Dragutin Božović (Kula). Treći sudija Nebojša Panić (Beograd).

Strelci: Matijević Nikola u 8. i 34.min, Valjenko u 11. i 23.min, i Ramić u 16.min (Ekonomac), Šošo Igor u 26.min, i Roknić Nenad u 30. i 37.min (Euro Motus).

Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac  6 (4+2), Euro Motus 5 (4+1). Crveni i žuti kartoni – nema.

KMF EKONOMAC: MOMČILOVIĆ, RAMIĆ, BORISOV, RADOVANOVIĆ, VALJENKO, Matijević, Rakić, Pavlović, Rnić /kap./, Stojković, Ivanković, Aleksić, Ristić, Avramović. Trener: Predrag Rajić.

KMF EURO MOTUS: JOSIMOVIĆ, ŠOŠO /kap./, ROKNIĆ, LAZAREVIĆ, ŽIVIĆ, Tepavčević, Kopanja, Krasnić, Dražen Novoselac, Borojević, Stanojević, Vulić, Jančevski, Slaven Novoselac. Trener: Slaviša Damjanović.

U prilogu možete pogledati snimak celog toka utakmice, tj. oba poluvremena IP sporta iz Kragujevca.

Prvo poluvreme KMF Ekonomac – KMF Euro Motus


Drugo poluvreme  KMF Ekonomac – KMF Euro Motus