Владимир Јовановић селектор У17 футсал селекције Србије

ФСС је добио домаћинство турнира кадетских футсал селекција Србије, Русије, Казахстана и Румуније. УЕФА је одредила домаћине јер се очекује да две најбоље футсал селекције У17 из Европе пласирају по први пут на Олипијске Игре за младе у Аргентини 2018. године.

Владимир Прша Јовановић

Већ је урађен пионирски подухват, покренуто је такмичење млађих категорија ФС региона западне Србије у коме учествује девет екипа. Очекује се да остали фудбалски региони такође крену са овим такмичењима…

Спортска хала – Владе Дивац

Да се ништа не препушта случају говори податак да ФСС озбиљно рачуна на футсал будућност у Србији. Како сазнајемо тренер КМФ Олимп из Врњачке Бање, Владимир Прша Јовановић ће бити селектор У17 футсал селекције иначе координатор за регион Западне Србије а помагаће му Марко Гавриловић тренер КМФ Машинца из Крагујевца, иначе идејни творац такмичења за млађе категорије на Западу, и члан футсал комисије ФСС.

Времена нема на претек јер ће термин одигравања турнира у Врњачкој Бањи бити током прве половине маја, тако да се у наредна четири месеца мора искристалисати најбоља кадетска футсал репрезентација Србије…  Координатори за футсал по регионима ће имати још један задатак да нађу талентоване играче футсала рођене 2000. године и млађе.