Орлови од понедељка у Старој Пазови

Селектор Горан Иванчић је позвао је следеће играче пред два пријатељска меча са селекцијом Италијом, који су на програму,  у понедељак 30.01. од 20.30, у Палатезе Арзињано, и у уторак 31.01. од 19.30 у Палатеатро Вилорба, на северу Италије. Претходно ће Азури одиграти два пријатељска меча у Задру са одговарајућом селекцијом Хрватске 26. и 27. јануара текуће године.

Миодраг Аксентијевић стандардни чувар мреже орлова ће прескочити ово гостовање у Италији, због опоравка услед операције шаке. Очекује се да ће се поуздани вратар Аксентијевић брзо опоравити и бити на располагању за турнир у Пољској.

Окупљање је предвиђено за понедељак, 23.01. у 12.00 часова, у Кући фудбала у Старој Пазови. Радиће се по следећем плану и програму, већ првог дана после чекирања, и задуживања опреме следи ручак а увече и први тренинг. Затим наредна четири дана ће се радити по два пута дневно, док је пут за Италију планиран 28. овог месеца.  У Италију се стиже у суботу увече, а сутрадан у недељу 29. јануара, је планиран тренинг у послеподневним сатима. После две одигране пријатељске утакмице са Азурима, планиран је повратак у Србију  за среду 1. фебруара у јутарњим сатима.

Голмани:

 1. Момчиловић Немања – (Економац),
 2. Филиповић Стефан – (ФОН).

Играчи:

(ФОТО: Правиловић Б.)
 1. Томић Драган – (Банк оф Беирут, Либан),
 2. Лазаревић Јован – (Еуромотус),
 3. Милосавац Владимир – (Еуромотус),
 4. Рамић Денис – (Економац),
 5. Матијевић Никола – (Економац),
 6. Станковић Андрија – (ФОН),
 7. Рајчевић Слободан – (Национал, Хрватска),
 8. Ракић Стефан – (Информатика, Румунија),
 9. Симић Милош – (Информатика, Румунија),
 10. Перић Марко – (Каос, Италија),
 11. Коцић Младен – (МФК Тyумен, Русија)
 12. Стојковић Милош – (Економац).

 

Селектору Горану Иванчићу ће асистирати као и до садастандардни чланови стручног штаба: Војкан Вукмировић (помоћни тренер), Бојан Антонић (кондициони тренер), др. Александар Ристановић (лекар), Драган Ристовић (физиотерапеут), тим менаџер – Игор Гачић (тим менаџер) и Ненад Драгаш (економ). Ово је једно од последњих репрезентативних окупљања у овом обиму, пред квалификациони УЕФА турнир у Пољској априла месеца. Евентуални бараж другопласираних репрезентација је на програму у септембру месецу ове године.