Орлови стигли у Италију

После дугог пута аутобусом Ласте, експедиција сениорске футсал селекције Србије је стигла коначно у Италију, где је очекују два пријатељска меча са одговарајућом домаћом селекцијом Италије.

Синоћ су играчи са стручним штабом посетили Београдско драмско позориште,  где су присуствовали извођењу представе „Трансилванија“. Одличан потез селектора Горана Иванчића, стручног штаба за добру атмосферу и хомогеност играча у тиму пред два тешка испита у Италији.

Габријел Лима

 

Италијанска селекција је играла у Задру, са домаћом репрезентацијом Хрватске и изгубила оба пута (1:2, 3:4). Мора се рећи да за Азуре није наступио најбољи играч Габријел Лима јер је био ослобођен репрезентативних обавеза због принове у породици, а и селектор Азура Меникели је опробао и неке играче који немају велику минутажу.

 

Дуго путовање од једанаест сати верујемо да неће оставити трагове умора на репрезентативцима Србије јер сутра имају цео дан за одмор и лакши тренинг, а тек прекосутра увече је прва утакмица на програму, у Аржињану од 20.30 часова.