У Србобрану на равне части

Протеклог викенда одиграно је 11. коло Друге футсал лиге Србије, група  Војводина.

 

Апатин: КМФ Апа футсал – КМФ Бечеј 2003   1:3

Нови Сад: КМФ Интернационал – КМФ Краљевићево   6:4

Србобран: КМФ Србобран – КМФ ТФК Темерин    3:3

Кула: КМФ Хајдук – КМФ Викинг    5:6

Слободан је био Форум.

 

Бечеј 2003 је без већих проблема савладао АПА футсал из Апатина. Интернационал је теже од очекиваног победио Краљевићево из Качарева, головима Губеринића (4), Љеваје и Целина. Новосађани нису блистали у малој дворани Спенса, али су, ипак, освојили бодове пред дерби сезоне.

У Србобрану је домаћа екипа намучила лидера из Темерина. ТФК се појачао на полусезони: из Крагујевца се вратио први голман Слободан Томић (млађи брат репрезентативца Драгана Томића), из Врбаса стигао Срђан Станић, бивши играч Летећег Холанђанина. Међутим, меч у спортској хали у центру Србобрана није био лак за госте. Играчи тренера Маглајчевића очитали су лекцију првопласираном, имали још и казнени ударац са 10 метара код резултата 3:3, али нису погодили мрежу. У финишу је и Синиша Ђукић пропустио колосалну прилику: остало је нерешено.

Синиша Ђукић КМФ Србобран (Архива: ДК фото)

На крају, најдраматичнији меч виђен је у Кули, домаћи Хајдук је водио 3:1 и 5:3, али се радовао Викинг – 5:6! Тим из Руме је овом победом доказао да и три освојена бода са претходног гостовања у Миленијуму нису случајна… Следи наредно, 12. коло и дерби у Темерину, домаћи ТФК дочекаће љутог ривала из Новог Сада.

На табели води ТФК са 25 бодова, следи Интернационал са 24, Викинг из Руме са 22, Форум из Вршца са 20, остали су далеко иза…

 

У 12. колу се састају:

Вршац: Форум – Хајдук

Рума: Викинг – Србобран

Темерин: ТФК – Интернационал

Качарево: Краљевићево – АПА футсал

Слободан је Бечеј 2003.