U Srbobranu na ravne časti

Proteklog vikenda odigrano je 11. kolo Druge futsal lige Srbije, grupa  Vojvodina.

 

Apatin: KMF Apa futsal – KMF Bečej 2003   1:3

Novi Sad: KMF Internacional – KMF Kraljevićevo   6:4

Srbobran: KMF Srbobran – KMF TFK Temerin    3:3

Kula: KMF Hajduk – KMF Viking    5:6

Slobodan je bio Forum.

 

Bečej 2003 je bez većih problema savladao APA futsal iz Apatina. Internacional je teže od očekivanog pobedio Kraljevićevo iz Kačareva, golovima Guberinića (4), Ljevaje i Celina. Novosađani nisu blistali u maloj dvorani Spensa, ali su, ipak, osvojili bodove pred derbi sezone.

U Srbobranu je domaća ekipa namučila lidera iz Temerina. TFK se pojačao na polusezoni: iz Kragujevca se vratio prvi golman Slobodan Tomić (mlađi brat reprezentativca Dragana Tomića), iz Vrbasa stigao Srđan Stanić, bivši igrač Letećeg Holanđanina. Međutim, meč u sportskoj hali u centru Srbobrana nije bio lak za goste. Igrači trenera Maglajčevića očitali su lekciju prvoplasiranom, imali još i kazneni udarac sa 10 metara kod rezultata 3:3, ali nisu pogodili mrežu. U finišu je i Siniša Đukić propustio kolosalnu priliku: ostalo je nerešeno.

Siniša Đukić KMF Srbobran (Arhiva: DK foto)

Na kraju, najdramatičniji meč viđen je u Kuli, domaći Hajduk je vodio 3:1 i 5:3, ali se radovao Viking – 5:6! Tim iz Rume je ovom pobedom dokazao da i tri osvojena boda sa prethodnog gostovanja u Milenijumu nisu slučajna… Sledi naredno, 12. kolo i derbi u Temerinu, domaći TFK dočekaće ljutog rivala iz Novog Sada.

Na tabeli vodi TFK sa 25 bodova, sledi Internacional sa 24, Viking iz Rume sa 22, Forum iz Vršca sa 20, ostali su daleko iza…

 

U 12. kolu se sastaju:

Vršac: Forum – Hajduk

Ruma: Viking – Srbobran

Temerin: TFK – Internacional

Kačarevo: Kraljevićevo – APA futsal

Slobodan je Bečej 2003.