Орлови дошли по саиграче из Економца, стижу Перић и Станковић

Чланови репрезентације Србије „скокнули“ су вечерас из Старе у Нову Пазову, како би гледали дуел истоименог домаћина и актуелног шампиона Економца, у оквиру 18. кола Прве футсал лиге, у којем су гости победили резултатом 5:1. По завршетку утакмице у Основној школи „Растко Немањић – Свети Сава“, Орловима, који тренирају у Спортском центру Фудбалског савеза Србије, прикључила су се четворица чланова националног тима из редова Крагујевчана – Немања Момчиловић, Марко Пршић, Денис Рамић и Милош Стојковић.

Првог дана припрема, у четвртак, селектор Горан Иванчић је на тренингу имао шесторицу играча, потом се прикључио двојац из руског Тјумена – Миодраг Аксентијевић и Младен Коцић, а вечерас и играчи Економца. Екипа ће бити комплетирана у недељу, доласком капитена Марка Перића из Италије, као и Андрије Станковића из ФОН-а, који је вечерас учествовао са два гола у победи ове београдске екипе у Блацу против Јастрепца – 6:3.

У понедељак ће репрезентација Србије одиграти пријатељску утакмицу са Мађарском, у Кишкунхалашу од 18 часова, а од 8. до 11. априла је на програму квалификациони турнир у Пољској за Европско првенство у Словенији, на којем су ривали нашег националног тима домаћин, Шпанија и Молдавија.