Шпанци одрадили посао, на реду су Срби и Пољаци (20 часова): Иванчић одабрао стартну поставу

На голу репрезентације Србије биће Миодраг Аксентијевић, а у пољу капитен Марко Перић, Владимир Милосавац, Милош Симић и Младен Коцић. То је постава која ће се од првог минута супротставити Пољској, домаћину квалификационог турнира Групе Е у Елблагу, вечерас од 20 часова.

У можда и одлучујућој утакмици за даље амбиције оба национална тима на путу ка пласману на Европско првенство у Словенији, очекује се пуна дворана и громогласно навијање домаћих навијача. Атмосфера у табору Орлова је одлична, играчи су мотивисани и спремни, осим Слободана Рајчевића, који неће моћи да игра због црвеног картона из претходног такмичарског сусрета, у реваншу против Португала у баражу за Светско првенство 2016. у Колумбији.

На кладионицама је фаворит репрезентација Србије јер је на „двојку“ квота 1,7! Ипак, јасно је да Орлове очекује тежак меч и јасан циљ – победа би изабраницима селектора Горана Иванчића практично одшкринула врата ка Словенији.

Раније данас, Црвена фурија је оправдала епитет фаворита групе и у премијерном мечу славила са убедљивих 7:0 (3:0) против Молдавије. Стрелци су били Хосе Руиз у 9, Лашчу (аутогол) у 12, Лин у 18, Толра у 23, Раул Кампос у 29. и 31. и Солано Леон у 36. минуту.

UEFA Futsal Euro / Slovenia 2018 – Main Round / Group E – Spain 7×0 Moldova Real Federación Española de Fútbol Liga Nacional de Fútbol Sala Adrian Alonso Pereira Carlos Barron Redondo Raul Campos Paino Jose Venancio Lopez Hierro Jose Miguel Ruiz Cortes Carlos Ortiz Jimenez

Geplaatst door World Futsal Leagues – Goals and Highlights op zaterdag 8 april 2017