КУП Србије у футсалу – Нови Пазар у финалу!

Први финалиста футсал КУП-а ФС Србије је екипа Новог Пазара!

Нови Пазар наставља са сјајним играма у Купу, овог пута су победили у гостима Фон из Београда а у четвртфиналу су победили Калчу Меморис у Нишу. Остао је још само један степеник до пехара…

У првој утакмици полуфинала Купа Србије у футсалу гостујући тим КМФ Нови Пазар је више него убедљиво поразио домаћи ФОН са 8:1 (3:1)!

Клуб малог фудбала Нови Пазар постигао је највећи успех од постанка јер се пласирао у финале Купа ФС Србије. На папиру је фаворит био домаћи састав ФОН који се налази у одличној форми и тренутно је трећепласирани клуб на табели Прве футсал лиге Србије… Ипак футсал је непредвидива и атрактивна игра што су ове вечери показали момци у плавим дресовима из Новог Пазара!

У хали Шимуце је приказан ефикасан футсал али овог пута гости су сасвим заслужено славили јер су били бољи, срчанији и пре свега прецизнији. Утакмицу је посматрало око 150 љубитеља футсала. Ако је за утеху домаћој екипи је недостајао Страхиња Петров.


ФОН – Нови Пазар   1:8 (1:3)

Београд – СЦ Шумице. Гледалаца: око 150. Судије: Радуловић Владан (Београд), Спасић Бојан (Лазаревац), и Панић Небојша (Београд).

Нагомилавање прекршаја: ФОН  6 (5+1), Нови Пазар 6 (5+1). Жутих и црвених картона – нема.

Стрелци: ФОН – Мутавџић Милан у 17.мин /аутогол/, Нови Пазар – Цветановић Јован у 6. и 40.мин, Реџовић Елдин у 12. и 21.мин, Мутавџић Милан у 32. и 33.мин, Садовић Елведин у 26.мин, и Каришик Илхан у 28.мин.

ФОН: Филиповић, Цветковић, Арсић, Пешић, Станковић, Манић Растко, Кокотовић,Манић Страхиња (кап.) Шамшал Никола, Спајић, Станић, Шамшал Немања и Јовановић. Тренер: Владимир Радојчић.

НОВИ ПАЗАР: Мујовић, Реџовић (кап.), Садовић, Мутавџић, Каришик, Вукадиновић, Цветановић, Радетинац, Рашљанин, Мушовић и Мицић. Тренер: Владан Цветановић.


Сутра је на програму друга утакмица полуфинала Купа Србије, која се игра у Језеру од 19.00 часова, а састају се домаћи тим Економац и Нова Пазова.