Интернационал слави, Викинг у Руми победом отписао ТФК из Темерина

Спуштена је завеса и у Војводини. Неизвесно првенство је решено практично у последњем колу, првак рунду раније… Пред сам почетак борбе за бодове од такмичења је одустао најстарији футсал клуб у Војводини – Танго, ипак, сезона је протекла регуларно, у најбољем реду. Финиш је поседовао и драматику, Форум је освојио треће место, губитник је дефинитивно јесењи првак ТФК из Темерина.

Од раније је познато да је нови прволигаш Интернационал из Новог Сада. Забележио је све победе у пролећном делу првенства, освојио прво место и пехар Друге футсал лиге Србије – група „Војводина”.

Ревијалном утакмицом против футсал селекције Либана, појачане с четворицом наших репрезентативаца, стављена је тачка на ову берићетну сезону Новосађана.  У малој дворани СПЕНС-а капитену екипе Зорану Мандићу, популарном Бранду, пехар је уручио генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић.

Зоран Мандић – Брандо /голман/ капитен КМФ Интернационал Нови Сад

Што се тиче такмичарског дела, одигране су утакмице последњег, 18. кола Друга футсал лиге Србије, група „Војводина”. Постигнути су следећи резулати:

Вршац:   Форум – АПА футсал    3:0

Србобран:   Србобран – Бечеј    5:3

Кула:   Хајдук – Краљевићево    6:11

Рума:   Викинг – ТФК    5:4

Сада је коначно познато и које ће две екипе из ФС Војводине, а то су Викинг и Форум, играти од јесени у јединственој Другој футсал лиги Србије.

Погледајте и прилог РТВ Војводине о утакмици одиграној у Спенсу.