Сви путеви у недељу воде у Србобран

У недељу, 28.05. 2017. године КМФ Србобран ће угостити селектора Владимира Јовановића, и помоћника Марка Гавриловића У17 футсал селекције Србије.

ФСС и ФСВ позивају све играче са територије ФС Војводине, рођене 2000. и млађе да се одазову на селективни тренинг у спортској хали у Србобрану. Упознавање и први тренинг је заказан преподне у периоду  од 10.30 до 12.30 а други послеподне од 14.30 до 16.30. Играчи морају бити спремни већ у 10.00 часова када почиње састанак. Потребно је да играчи буду у спортској опреми и патикама за футсал.

После успешно завршеног развојног УЕФА футсал турнира у Врњачкој Бањи, селектор Јовановић са сарадницима жели да прошири базу играча на које може да рачуна у будућности… Покренута је и иницијатива да и остали региони крену стопама ФС региона Запада и покрену лиге млађих категорија за футсал. Очекује се добар одзив али се моле сви заинтересовани да због кратког рока се благовремено пријаве да би селектор имао кончан списак већ у петак.

Након завршене футсал лиге млађих категорија на Западу, и премијерног окупљања у Војводини још зимус када је организатор био КМФ Хајдук из Куле, сада је на реду још једно окупљање потенцијалних футсал репрезентативаца за селекцију У17.

За детаљне информације контактирати селектора Владимира Јовановића на моб. 065 449 40 79!

(Архива: ДК Фото Србобран)