ЕКОНОМАЦ УПАЛИО МОТОРЕ: Бразилац Талес стиже у четвртак

Економац, деветоструки шампион Србије у футсалу, почео је у свом „Језеру” припреме за нову сезону. Циљ Крагујевчана је јасан: одбрана дупле круне и искорак у Европи, у новом формату УЕФА Футсал купа.

Поздравно „слово” Верољуба Дугалића, алфе и омеге клуба, представљало је увертиру у рад, под тренерском командом Предрага Рајића. Акценат је, како то обично бива, на физичкој припреми, главну реч води стручњак за кондицију Радивоје Радаковић.

Стручном штабу су се јавили сви играчи, изузев појачања из Бразила – Де Мате Феитоса Талеса, чији се долазак очекује у четвртак. Плусеви су уписани и иза имена двојице новајлија пристиглих из Еуро мотуса: Јована Лазаревића и Симеуна Копање. Нова лица су и досадашњи чланови другог тима: Андреја Стојчевски и Лазар Милосављевић.

ХОЋУ НОВЕ ТРОФЕЈЕ: Председник Верољуб Дугалић и стручни штаб Економца

Економац следећег понедељка одлази на другу фазу припрема: на Златибор.

Да подсетимо, Шумадинце су у овом прелазном року напустила шесторица играча: Предраг Јовановић, Слободан Јањић, Нинослав Алексић, Дарко Ристић, Бразилац Адолфо Кауе Насименто да Силва и Украјинац Јевген Ваљенко.

Као потенцијално појачање Крагујевчана фигурира репрезентативац Србије Слободан Рајчевић, који је најавио да ће да тренира с популарним Студентима.