Празник футсала на Коњарнику у другој половини августа

Чувени београдски клуб малог фудбала Коњарник, један од најстаријих на нашим просторима, поново ће бити активан у званичним такмичењима од ове јесени, у оквиру Треће лиге – Београд. Пре тог изазова, у оквиру промоције, организоваће турнир под покровитељством Општине Звездара, од 18. до 27. августа на терену Основне школе „Стеван Синђелић“ (улица Милића Ракића 1). Жеља организатора је да у овом београдском крају оживи спорт по којем је познат широм региона, али и у Европи.

Пријављивање је већ почело, а заинтересовани могу да се информишу путем телефона 064/1193-753 и 063/8787-567. Котизација по екипи је 10.000 динара, наградни фонд износи 170.000 динара, а жреб за групе турнира биће одржан у просторијама Општине Звездара 17. августа.

На дан отварања, у ревијалној утакмици, снаге ће одмерити и тимови два специјализована сајта која прате футсал у нашој земљи. „Футсал Србију“ ће са клупе предводити Милош Алиловић, док ће тренер „Футсал Балкана“ бити Дејан Мајес. Такође, на терену ће бити млађе категорије и легенде Коњарника. Према најавама организатора, на турниру ће бити присутни и Зоран Бата Мирковић, Игор Ташевски, Саша Вељковић, Дејан Смиљанић, Ранко Стојић