Praznik futsala na Konjarniku u drugoj polovini avgusta

Čuveni beogradski klub malog fudbala Konjarnik, jedan od najstarijih na našim prostorima, ponovo će biti aktivan u zvaničnim takmičenjima od ove jeseni, u okviru Treće lige – Beograd. Pre tog izazova, u okviru promocije, organizovaće turnir pod pokroviteljstvom Opštine Zvezdara, od 18. do 27. avgusta na terenu Osnovne škole „Stevan Sinđelić“ (ulica Milića Rakića 1). Želja organizatora je da u ovom beogradskom kraju oživi sport po kojem je poznat širom regiona, ali i u Evropi.

Prijavljivanje je već počelo, a zainteresovani mogu da se informišu putem telefona 064/1193-753 i 063/8787-567. Kotizacija po ekipi je 10.000 dinara, nagradni fond iznosi 170.000 dinara, a žreb za grupe turnira biće održan u prostorijama Opštine Zvezdara 17. avgusta.

Na dan otvaranja, u revijalnoj utakmici, snage će odmeriti i timovi dva specijalizovana sajta koja prate futsal u našoj zemlji. „Futsal Srbiju“ će sa klupe predvoditi Miloš Alilović, dok će trener „Futsal Balkana“ biti Dejan Majes. Takođe, na terenu će biti mlađe kategorije i legende Konjarnika. Prema najavama organizatora, na turniru će biti prisutni i Zoran Bata Mirković, Igor Taševski, Saša Veljković, Dejan Smiljanić, Ranko Stojić