КОЊАРНИК 2017: Победнички пехар Шошу, Живићу, Лазићу, Боројевићу, Рокнићу…

Тачка на турнир „Коњарник 2017“, који је одржан на терену ОШ „Стеван Синђелић“ у Београду, стављена је у среду увече тријумфом екипе Фарбара Лане колор, коју су предводили доскорашњи чланови угашеног вицешампиона Еуро мотуса, а сада Нове Пазове и на чијој клупи је био Игор Шошо.

У занимљивој и неизвесној финалној утакмици, коју је испратио велики број гледалаца поред терена, савладана је екипа Синд резултатом 3:2 (1:1). Оба тима су у својим редовима имала проверене прволигашке играче, а међу победницима се последње вечери посебно истакао Владимир Лазић са два гола. На другој страни, исти учинак је имао Елвис Рамадани, док је одлучујући погодак дело Стефана Станојевића.

Детаљ са финалне утакмице Фарбара Лане колор – Синд

Победницима је припало 100.000 динара, пораженима 50.000, а трећепласирани Роштиљ код Марета (Миленковић, Перишић, Стојковић, Ђокић, Спасић, Боснић) је освојио 20.000 динара. Ова екипа је славила против Краљевићева (Шашић, Трајчевски, Вучковић, Пешовски, Миљановић, Петковић, Јанковић, Стојановски) после бољег извођења пенала.


ФАРБАРА ЛАНЕ КОЛОР – СИНД 3:2 (1:1)

СТРЕЛЦИ: Лазић 2 и Станојевић за Фарбару Лане колор, а Рамадани 2 за Синд. ТЕРЕН: ОШ „Стеван Синђелић“. СУДИЈЕ: Лазић и Јовановић.

ФАРБАРА ЛАНЕ КОЛОР: Милош Лазовић, Марко Тепавчевић, Милан Живић, Владимир Лазић, Урош Краснић, Стефан Станојевић, Жељко Боројевић, Милан Мијаковац.

СИНД: Огњен Секулић, Милош Мандић, Стеван Вујасиновић, Милан Кнежевић, Пеђа Пејчиновић, Денис Инајетовић, Елвис Рамадани, Душан Ђуричић.


За најбољег играча турнира је изабран Ненад Рокнић из Фарбаре Лане колор, који није могао да игра у финалу због повреде, док је најбољи голман Огњен Секулић из редова Синда.

Током 12 дана на Коњарнику, у организацији истоименог, чувеног београдског клуба, који ће следеће сезоне бити члан Треће футсал лиге – Београд, а под покровитељством Општине Звездара, такмичило се укупно 18 екипа. Поред поменутих, до нокаут фазе, односно четвртфинала, стигли су Телко јунајтед, Виртус Иус, Мали Марко и Булке.

Претходно, 18. августа, што је био први дан турнира, одигране су ревијалне утакмице, а дебитовала је и Футсал Србија.