НОВИ КОЊАРНИК: Мики Капело представио екипу за сезону 2017/18

Последње вечери турнира „Коњарник 2017“, на којем је дебитовала и Футсал Србија, између утакмице за треће место и финала, на терену ОШ „Стеван Синђелић“ у Београду је представљена нова екипа Коњарника, који се враћа на такмичарску сцену ове јесени после вишегодишњег одсуства.

Поред синонима за клуб препознатљивог имена широм региона, тренера Зорана Жигића, познатијег под надимком Мики Капело и челника Мирка Вујовића, на представљању су били голмани Радосав Дрндаревић и Душан Благојевић, као и играчи Јован Ристановић, Немања Милосављевић, Никола Милосављевић, Срђан Бркић, Михајло Цвејић, Марко Ћурчић, Алекса Радојчић, Никола Вићић, Витомир Петровић, Денис Куртановић и Александар Милутиновић.

На недавно одржаној седници Одбора за хитна питања Фудбалског савеза Београда, СУФ „Футсал Коњарник“ је примљен у чланство те организације. Том приликом је донета и одлука да ће комесар за такмичење Треће футсал лиге – Београд бити Миле Бекрић, а дисциплински комесар Божидар Нинчић.

КМФ Коњарник је један од најстаријих клубова на нашим просторима (основан 1980. године), вицешампион Србије и Црне Горе у сезони 2003/2004 и освајач бројних турнира. У предстојећој сезони, „неки нови клинци“ ће се такмичити у Трећој футсал лиги – Београд.

– Имамо младу и перспективну екипу за коју сам уверен да ће на прави начин да представи клуб славног имена. Нема притиска, желимо да идемо корак по корак, да формирамо играче који могу да играју у нашем најјачем рангу, а нећемо се одрећи ни борбе за врх, наравно. Жеља свих је прво место и пласман у Другу футсал лигу – рекао је Жигић.