МИОДРАГ АКСЕНТИЈЕВИЋ ПРЕД ЧЕШКУ: Да футсал опет заблиста у пуном „Чаиру“

Припреме су готове, сати нас деле од најважније утакмице репрезентације Србије у 2017. години, а у табору Орлова једва чекају да изађу на терен нишке дворане „Чаир“. Реванш сусрет баража за Европско првенство у Словенији је заказан за 18.30 часова, а после тријумфа у Хомутову (4:3) је притисак мањи.

Попут капитена Марка Перића, оптимиста је још један од главних адута селектора Горана Иванчића, голман Миодраг Аксентијевић.

– Атмосфера је добра и утакмица се жељно ишчекује. Урађене су све припреме, анализирали смо грешке из првог дуела и сада остаје да се све то пренесе на терен. Први меч је оставио двојак утисак. Видели смо да можемо да победимо Чехе, али да не смемо да се опуштамо до последњег тренутка – рекао је Аксентијевић.

Улазнице су бесплатне, деле се и данас на билетарници дворане „Чаир“ и очекује се да ће трибине бити пуне. Директан пренос је на првом програму телевизије „Арена спорт“.

После скоро две деценије наш национални тим је поново домаћин у Нишу, што је мотив више за играче.

– Сви су здрави и надамо се да ће публика бити задовољна оним што ћемо да прикажемо. Дуго репрезентација није била у Нишу и време је да футсал опет заблиста у овој колевци малог фудбала у Србији – нагласио је Аксентијевић.