MIODRAG AKSENTIJEVIĆ PRED ČEŠKU: Da futsal opet zablista u punom „Čairu“

Pripreme su gotove, sati nas dele od najvažnije utakmice reprezentacije Srbije u 2017. godini, a u taboru Orlova jedva čekaju da izađu na teren niške dvorane „Čair“. Revanš susret baraža za Evropsko prvenstvo u Sloveniji je zakazan za 18.30 časova, a posle trijumfa u Homutovu (4:3) je pritisak manji.

Poput kapitena Marka Perića, optimista je još jedan od glavnih aduta selektora Gorana Ivančića, golman Miodrag Aksentijević.

– Atmosfera je dobra i utakmica se željno iščekuje. Urađene su sve pripreme, analizirali smo greške iz prvog duela i sada ostaje da se sve to prenese na teren. Prvi meč je ostavio dvojak utisak. Videli smo da možemo da pobedimo Čehe, ali da ne smemo da se opuštamo do poslednjeg trenutka – rekao je Aksentijević.

Ulaznice su besplatne, dele se i danas na biletarnici dvorane „Čair“ i očekuje se da će tribine biti pune. Direktan prenos je na prvom programu televizije „Arena sport“.

Posle skoro dve decenije naš nacionalni tim je ponovo domaćin u Nišu, što je motiv više za igrače.

– Svi su zdravi i nadamo se da će publika biti zadovoljna onim što ćemo da prikažemo. Dugo reprezentacija nije bila u Nišu i vreme je da futsal opet zablista u ovoj kolevci malog fudbala u Srbiji – naglasio je Aksentijević.