КУП ФС БЕОГРАДА: Колубара и Грочански у четвртфиналу

Претколо Купа ФС Србије на територији ФС Београда донело је два изненађења: трећелигаши Колубара и Грочански елиминисали су друголигаше Економист и Сопот!

У хали у Раковици, у четвртак увече, виђени су драма и голеада, на крају – по мери Лазаревчана, повратника „бубамари” после двогодишње паузе.

Економист је водио 3:1, али је Колубара успела да преокрене већ до полувремена и мудром игром у наставку сусрета, базираној на контранападима, сачува капитал. У табору шампиона Србије из 2009. истакао се троструки стрелац – Павле Перишић.

Изузетно занимљиво било је и у вароши на Космају, дан раније. Одлука тренера Сопота Милоша Радовића да пружи шансу играчима с мањом минутажом осоколила је Грочански, предвођен с клупе Владимиром Поповићем.

Гости су све време били у вођству, домаћин је вратио наду голом Марка Јанићијевића, на 1:3 имао и пенал за још већу неизвесност, али сјајни голман Павловић успео је да одбрани шут са шест метара.

У четвртфиналу Купа ФС Београда, у периоду од 10. до 13. новембра, играће: Интелектуалац – Грочански, Колубара – Коњарник, Бањица – Српска и Палеж – Само право


ПРЕТКОЛО КУПА ФС БЕОГРАДА

Сопот – Грочански 1:4 (0:1)

(Јанићијевић – Вулетић, Гмизић, Стефановић, Ђокић)

Економист – Колубара 6:8 (4:5)

(Ве­лич­ко­вић 2, Ста­н­ко­вић, Алек­сић, Па­у­но­вић, Стој­ко­вић – Перишић 3, Ка­ли­ча­нин 2, Жив­ко­вић, Ча­ди­ков­ски, Ми­лић)

Насловна: КМФ Колубара Фото: Фејсбук